سال سرمایه گذاری برای تولید

بازدید مدیرعامل شرکت تکادو از پروژه احداث کارخانه فروآلیاژ نیزار احیا سپاهان

در راستای بررسی روند اجرایی و عملیاتی پروژه احداث کارخانه فروآلیاژ نیزار احیا سپاهان، مهندس رضا یزدخواستی، مدیرعامل شرکت تکادو، به‌همراه جمعی از مدیران ستادی از محل این پروژه واقع در شهرک صنعتی پارس‌گستر نیزار استان قم بازدید به‌عمل آوردند.

در این بازدید که با حضور اعضای محترم هیئت‌مدیره شرکت فروآلیاژ، مهندسین، کارشناسان و پیمانکاران اجرایی پروژه همراه بود، جلسه‌ای تخصصی برگزار شد. در این جلسه، دکتر رضا تحقیق، مدیرعامل شرکت فروآلیاژ نیزار احیا سپاهان، گزارشی کامل از روند ساخت کارخانه، برنامه زمان‌بندی ادامه پروژه، منابع مالی مورد نیاز، تأمین تجهیزات فنی، و وضعیت اجرایی بخش‌هایی نظیر پست برق، مخازن آب، خط تولید و محوطه‌سازی و .... ارائه نمودند.
پیمانکار پروژه نیز در ادامه، آخرین وضعیت فنی، اجرایی و عملیاتی پروژه را تشریح کرد و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده تا مرحله تکمیل نهایی کارخانه را ارائه دادند.
سپس مهندس یزدخواستی مدیر عامل شرکت تکادو ضمن تأکید بر اهمیت راه‌اندازی به‌موقع پروژه، اظهار داشتند:
با توجه به سیاست‌گذاری شرکت های مجتمع صنایع و معادن احیاء سپاهان و تکادو در راستای اتمام به موقع پروژه فروآلیاژ ضروری است برنامه‌ریزی دقیق در جهت پیشرفت فیزیکی و تامین مالی به موقع صورت پذیرد.
ایشان همچنین افزودند:
از این پس، کلیه مراحل پیشرفت فیزیکی و مالی پروژه به صورت منظم و در قالب برگزاری جلسات ماهانه در سایت با حضور تیم کارشناسی مشترک از شرکت تکادو ، شرکت فروآلیاژ نیزار احیا سپاهان و نماینده پیمانکار پیگیری خواهد گردید.
در پایان این بازدید، مدیرعامل شرکت تکادو و هیئت همراه به‌اتفاق مدیران پروژه، از بخش‌های مختلف در حال ساخت کارخانه بازدید میدانی به‌عمل آوردند و از نزدیک در جریان جزئیات اجرایی قرار گرفتند.

تصاویری از این بازدید:

 

6

7

8

9

10